Прапор України Борітеся — поборете!

0 out of 5

1,300 

Опис

Прапор України з уривком вірша “КАВКАЗ” великого сина Черкащини, українського письменника-пророка, всесвітньо відомого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. Пророчі слова видатного митця та громадського діяча написані понад два століття тому, і зараз є, як ніколи актуальними під час поточної російсько-української війни, яка була спровокована російським імперіалізмом. Сьогочасна війна – це перелом у багатовіковій історії боротьби за нашу державну й національну Незалежність, оскільки вона має дати однозначну і стверджувальну відповідь на гамлетівське питання: бути чи не бути Україні як державі в глобальному світі XXI ст.?  Сутність цієї війни полягає у тому, що якщо зараз ми не вб’ємо цього ворога, то будемо знищені ми. Тому з Богом! Хай допоможуть нам слова нашого земляка Т.Г.Шевченко:

Борітеся — поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава!
І воля святая!

Прапор виготовлений з міцного атласу, методом фотодруку. Довжина = 1.47 см. Кріплення – кишеня під держак діаметром 2.5 см.               Ціна = 1300 грн.  Якщо замовити прапор з більш бюджетної тканини ціна буде на порядок меншою.

Придбати прапори різних розмірів можна в нашому магазині “Українська вишивка” в місті Черкаси по вулиці Байди Вишневецького 24. Всі запитання, консультації за (тел. 0731380590 Наталія Миколаївна) в робочий час з 10.00 до 18.00

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Прапор України Борітеся — поборете!”